Çarşamba, Mart 21, 2007

En Son Fragmanlar

Heroic Age Fragmanı

Heroic Age'ın resmi sitesinde yayınlanan kısa fragmanı izlemek için buraya tıklayın. Hatırlatalım bu seri 1 ay sonra izleyiciyle buluşacak 2007 yapımı ve Ubukata Tou direktörlüğünde gerçekleşen bir eser.

AIKa R-16'nın japonca resmi sitesinde 15 ve 30 saniyelik fragman yayınlandı. İlk bölümün DVD satışının 25 Nisan'da gerçekleşmesi bekleniyor...
Diğer bir fragman ise kart oyunu Vexille'nin yakında gösterime girecek anime filmi ile ilgili. Bu fragmana yapımın resmi sitesinden ulaşabilirsiniz...

kaynak: http://www.manga.gen.tr

Highlander: The Search for Vengeance Fragmanı

Madhouse’un 2007 ortalarında çıkaracağı ve yönetmenliğini Yoshiaki Kawajiri’nin (Ninja Scroll, Vampire Hunter D: Bloodlust) yaptığı yeni filmi, Highlander: The Search for Vengeance’ın fragmanı, yapımın resmi sitesi üzerinden yayınlanmaya başladı. Fragmanı buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Viz’in Death Note Fragmanları

Death Note’un yabancı yayın haklarını elinde bulunduran Viz Media, bir süre önce lisansladıkları TV serisi için açtıkları resmi sitede iki kısa fragman yayınlamaya başladı.Fragmanlarda, şu anda seslendirme sanatçıları kesinleşmediği için sadece müzikli tanıtımlar yapılmış.

kaynak: http://www.anime.gen.tr

Hiç yorum yok: