Pazar, Ocak 14, 2007

Fragmanlar(Sürekli Güncellenmektedir!!!)


Dr. Slump Film Fragmanı

Yüksek kalitede bu fragmana buradan ulaşabilirsiniz.
nime
Jojo's Bizarre Adventure Filmi

Yapımın resmi sitesine ve fragmanına buradan ulaşabilirsiniz.

News

Sgt. Keroro Gunsou (Film)
AyuMayu Theater (OAV)
Idolmaster Xenoglossia (TV)

The Comic Market 71, Venus Versus Virus’un online bir fragmanını yayımladı. Fragmanı izlemek için buraya tıklayınız.
FUNimation, yeni çıkaracakları geniş ekran formatındaki Remastered Dragon Ball Z'in ilk fragmanını yayımladı. Fragmanı izlemek için buraya tıklayın.

Afro Samurai 1. Bölüm

Senenin merakla beklenilen yapımlarından Afro Samurai'ın ilk bölümü Spike TV tarafından online olarak yayımlanıyor. 5 bölüm olarak planlanan OAV serisinin ilk bölümüne buradan ulaşabilirsiniz.

Saiyuki RELOAD -burial- Fragmanı

Animate.tv sitesi, 27 Nisan 2007 tarihinde piyasaya çıkacak olan Saiyuki RELOAD -burial- OVA yapımının kısa bir fragmanını yayımlıyor. Fragmana aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.
Düşük hız
Yüksek hız

Yeni Live-Action Mushishi Fragmanı

Önceki tarihli haberlerde duyurulan (1, 2, 3), Katsuhiro Otomo yönetmenliğinde beyaz perdeye uyarlanan live-action Mushishi'nin yeni fragmanı yapımın resmi sitesinde yayımlandı. Filmin resmi sitesine buradan, fragmanlarına ise buradan ulaşabilirsiniz. Toshiba Entertainment tarafından yapılan açıklama doğrultusunda filmin Japonya'da Mart 2007'de vizyona girmesi bekleniyor.

Bastard!! Online Fragmanı

Tecmo, Kazushi Hagiwara'nın popüler manga serisi Bastard!!'ı Bastard!! Online isimli bir oyuna uyarlıyor. Oyunun resmi sitesinde 31 Aralık tarihine kadar tamamı bilgisayar animasyonundan oluşan yaklaşık 2 dakikalık bir fragmanın yayımlanacağı duyuruldu. Fragmanın daha yüksek kaliteli ve yüklenebilir bir versiyonu ise 4Gamer siteside yayımlandı. Söz konusu fragmana buradan ulaşabilirsiniz.

kaynak: anime.gen.tr

One Piece 8. Film Fragmanı

Serinin 8. Filmi olan One Piece: Episode of Alabaster - Sabaku no Ojou to Kaizoku Tachi ile ilgili bir fragman resmi sitesinde yayınlandı. 1 dk 20 saniyelik yüksek kalitedeki bu fragman için buraya tıklayın...

kaynak: manga.gen.tr

Hiç yorum yok: