Cumartesi, Mart 10, 2007

Anime Fragmanlari-NEW

Kissou Tennyo Live-Action

Akimi Yoshida'nın manga serisi Kissou Tennyo’dan uyarlanacak olan live-action sinema filminin resmi sitesinde, filmin bu yaz gösterime gireceği duyuruldu. Sitede ayrıca kısa bir de fragman yayımlanmakta.

kaynak: http://www.anime.gen.tr

Production I.G. Yapımı Yeni Müzik Klibi

Production I.G., Japon ses sanatçısı ve şarkıcı Maaya Sakamoto'nun yeni albümü "30minutes night flight" için 6 dakikalık bir animasyon klibine imza attı. Klip, albümde yer alan "Universe" isimli parça için hazırlandı. Gekidan Inucurry takma ismi ile çalışan I.G. ekibinin hazırladığı animasyonun düşük ve orta kaliteli çözünürlükteki kısa bir bölümünü Maaya Sakamoto'nun resmi sitesinde izleyebilirsiniz. Klip, albümün CD+DVD formatındaki özel sürümünde yer alacak ve Japonya'da 21 Mart'ta piyasaya sürülecek.

kaynak: http://www.anime.gen.tr

Yeni Darker than Black Fragmanı

Daha önce 15 saniyelik kısa bir fragmanı yayımlanan, Bones’un yeni başlayacak olan serilerinden Darker Than Black’in resmi sitesinde 3 dakikalık yeni bir fragmanı yayımlandı. Fragmanı buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

kaynak: http://www.anime.gen.tr

Tales of Symphonia OVA Fragmanı

Animate.tv sitesi; 8 Haziran’da piyasaya çıkacak olan Tales of Symphonia OVA serilerinin üç dakikalık bir fragmanını yayımladı. Düşük ve yüksek çözünürlüklerde izlenebilen fragmanı buraya tıklayarak seyredebilirsiniz.

kaynak: http://www.anime.gen.tr

Quicktime Paprika Fragmanı

2006 yılının en ilgi çekici animasyon çalışmalarından birisi olan Satoshi Kon imzalı Paprika'nın fragmanı Apple tarafından yayımlanıyor. Fragmanı buradan izleyebilirsiniz.

kaynak: http://www.anime.gen.tr

Appleseed Ex Machina Fragmanı

2004 yapımı Appleseed filminin devamı niteliğindeki yeni, üç boyutlu Appleseed uyarlaması "Appleseed Ex Machina"nın ilk fragmanı yayımlandı. Fragmanı buradan izleyebilir, yapım hakkındaki önceki tarihli haberlere ise buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.

kaynak: http://www.anime.gen.tr

Murder Princess Fragmanı

Sekihiko Inui'nin mangasından bu sene içinde 6 bölümlük bir OVA serisine uyarlanacak olan Murder Princess’in resmi sitesinde 15 saniyelik bir fragmanı yayımlandı. OVA’nın ilk bölümü 28 Mart tarihinde Japonya’da çıkacak.

Rebuild Of Evangelion Haberleri & Fragmanı

Tam da Evangelion’un yeni filmi hakkında bir isim ortaya atılmışken yeni başlıklar ve duyurular kafaları karıştırmaya devam ediyor. Yahoo’da, 1 Eylül’de gösterime girecek ilk film "Shin Gekijou-ban Evangeriwon" (söylentiye göre ilk filmin yeni adı) için özel bir web sitesi açıldı ve Windows Media için 1MB’lık kısa bir tanıtım fragmanı eklendi. Detaylar için buraya tıklayın

kaynak: http://www.anime.gen.tr

Hiç yorum yok: